Ana Baniciu, prima imagine cu băieţelul său. Cum a reacţionat tatăl artistei când şi-a văzut nepotul: „I-am zis să se uite bine la el, să îl controleze”

06 06. 2024, 13:13

Ana Baniciu a născut un băieţel perfect sănătos. Artista este în culmea fericirii de când fiul său a venit pe lume şi a dorit să împărtăşească cu fanii ei bucuria pe care o trăieşte. Astfel a publicat pe reţelele de socializare prima imagine cu micuţul.

Artista nu i-a lăsat chipul la vedere, ci doar unul dintre picioruşe. La ultimele controale, Ana Baniciu a fost anunţată că trebuie să nască pe 12 iunie, însă băieţelul său a fost nerăbdător şi a dorit să vină pe lume mai devreme.

„Ne-am rugat fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire si recunoștința. 04.06.2024, ora 14:34”, a scris Ana Baniciu, pe pagina personală de Instagram, în dreptul fotografiei cu piciorușul băiețelului ei.

Cum a reacţionat tatăl artistei când a văzut primele imagini cu nepotul său

În cadrul unui interviu recent, Mircea Baniciu a făcut primele declaraţii în postura de bunic. Artistul și-a văzut nepotul în poze pentru că nu a putut merge în vizită la spital.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mână și vom merge în parc.”, a declarat emoționat Mircea Baniciu, tatăl Anei, pentru Playtech Știri.

Ana Baniciu se mută cu familia în casă nouă

În cadrul unui interviu mai vechi artista povestea că şi-a petrecut o mare parte din copilărie în casa respectivă. La un moment dat bunicii săi au decis să închirieze vila, iar timp de 20 de ani, acolo, a locuit altcineva.

Ana a mărturisit de mai multe ori că proiectul este unul foarte complicat, fiind vorba despre o casă veche de un secol, dar este foarte încântată de cum vor ieşi toate modificările.

„Căsuța noastră cea nouă începe să prindă contur! E clar un proiect îndrăzneț, un proiect în care am avut curaj să ne băgăm si mă bucur să văd că ne și iese. O să vă povestesc peripețiile prin care treci când restaurezi o casă de 100 de ani… e greu tare.”, a scris Ana Baniciu pe contul ei oficial de Instagram, în urmă cu două luni.

 

Sursă foto: social media